четвер, 31 березня 2016 р.

ОДИН ДЕНЬ З ЖИТТЯ БІБЛІОТЕКИ

Один день з життя Центральної бібліотеки ім. М.Шашкевича. 
Ранок. Кабінет директора. Зустріч з представником вінницького видавництва "Теза" Андрієм Кузьміним, який ознайомив з продукцію видавництва - сучасною літературою для дітей, підлітків та юнацтва.
Директор Стрийської МЦБС Людмила Яремко та зав. відділом комплектування Людмила Смірнова ознайомлюються з найкращими дитячими книгами для школярів видавництва "Теза".
А в цей час в Інтернет - центрі центральної бібліотеки на комп'ютерних курсах займались слухачі Університету Третього Віку. Заняття проводив вчитель інформатики Едуард ОлексякНова послуга для користувачів: реєстрація на сайті 104.ua споживачів газу, що дозволяє вносити покази газового лічильника та платити за спожитий природний газ онлайн з Особистого кабінету, чим скористався Іван Якимець.

15.00. Участь у черговому вебінарі для бібліотечних працівників "Антикорупційний контроль за допомогою реєстрів" з циклу "Електронні сервіси Мінюсту". Організатори: Міжнародна благодійна організація “Український освітній центр реформ” у співпраці з Проектом USAID «Справедливе правосуддя» та Міністерство юстиції. Лектор Євген Демченко.
 
В читальному залі Центральної бібліотеки працює Wi-Fi, що дозволяє користувачам працювати з власною комп'ютерною технікою в нашому Інтернет-центрі

Немає коментарів:

Дописати коментар