понеділок, 14 грудня 2015 р.

IV міжнародний фестиваль хорової музики "На хвилях Стрия"

Концерт Муніципального чоловічого хору «Каменяр» відділу культури Стрийського району
 Стартував ІV –й міжнародний фестиваль хорової музики «На хвилях Стрия».
     А в суботу 05 грудня 2015р.о 1600 в приміщенні Стрийського Міського Будинку Культури відбувся  концерт  Муніципального  чоловічого хору «Каменяр» з програмою  «З Україною в серці». Художній керівник хору та диригент – заслужений діяч мистецтв України Степан Целюх.




     В програмі концерту прозвучали різноманітні музичні твори , зокрема , фантазія на основі українських народних пісень, комийки , весільні і ін. Деякі пісні підспівував і зал. Кожен музичний твір супроводжувався гучними оплесками та вигуками : «Браво». Хвилиною мовчання глядачі вшанували загиблих бійців АТО . В залі були присутні диригенти з різних куточків України , гості з Польщі , представники міської ради та духовенство.
      З теплими привітаннями та щирими побажаннями «Каменяру» на сцену вийшли Курилишин Людмила-Юлія Миколаївна – керівник відділу з питань культури , туризму , охорони культурних цінностей , національностей і релігій та Бойко Богдан Іванович – начальник відділу культури Стрийської міської ради.
     Завершився концерт виконанням державного гімну України.
     У фойє МБК були представлені : виставка вишиванок творчої майстерні Тетяни Левицької , вироби  майстрів з бісеру та різноманітна художня література.

Немає коментарів:

Дописати коментар